Online segítség Minden kérdésére megtalálja a választ
FAQ
Kategóriák Népszerű kérdések
Kategóriák
Népszerű kérdések
Vissza

Mit jelent az automatikus megújítás?

Annak biztosítása, hogy nem szakad hirtelen félbe a társkeresése vagy egy nagy beszélgetés valakivel, aki tetszik Önnek.

Ezért tehát amikor regisztrál egy előfizetésre, az előfizetés automatikusan megújul az előfizetési időszak végén. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy további értesítésig megszakítás nélkül folytassa az üzenetváltásokat és a randizást.

Ezután már csak Önön múlik: az automatikus megújítás a fizetés után 24 órával, de legkésőbb 48 órával az előfizetés lejárta előtt kikapcsolható, ha számítógépről jelentkezik be: A Saját fiók részben kattintson a fényképére és az Előfizetésem kezelése lehetőségre. Ha az előfizetése lejárt, többé nem fér hozzá a fizetős funkciókhoz, és a bankszámlájára nem érkezik több terhelés az előfizetése érvényességi időszakán túl.

Ha az iTunes-on keresztül iratkozott fel, az eljárást közvetlenül az App Store alkalmazás Előfizetéseim részében kell elvégezni.

Választ adtak-e ezek a információk a kérdésére?
Igen Nem
Köszönjük, hogy felkereste az online Súgót. Kellemes böngészést kívánunk a weboldalunkon!

Arra kérjük, forduljon az Ügyfélszolgálathoz, ahol választ kaphat a kérdésére.